"Bio sam šokiran, i dalje nismo prijatelji...": Medvedev otkrio kako ga je Amerikanac optužio za varanje

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Danil Medvedev otkrio je zanimljivu anegdotu u kojoj je jedan od njegovih rivala pomislio da je varao tokom treninga.

Peti reket sveta objasnio je da je tokom jednog treninga dao Tejloru Fricu pogrešan utisak zbog nekoliko spornih odluka dok su sami sudili linije.

Medvedev je ovu priču podelio nakon svoje pobede u drugom kolu US Opena, rekavši da je sada u boljim odnosima sa Amerikancem, ali je istakao: "I dalje nismo prijatelji."

Iako je bivši šampion, Medvedev je ove godine na US Openu prošao gotovo neprimećeno kao potencijalni kandidat za titulu. Međutim, uvek privlači pažnju svojim neobičnim intervjuima, pa je tako i nakon pobede nad Fabijanom Marožanom podelio zabavnu priču sa novinarima.

Na pitanje da li je ikada doživeo varanje tokom trening meča sa nekim rivalom, Medvedev je priznao da ga je jednom prilikom Tejlor Fric optužio za varanje, i to tokom zajedničkog treninga na Vimbldonu pre nekoliko godina.

Lorenco Museti - Tejlor Fric Foto: Tanjug / AP

"Igrali smo na Vimbldonu, verovatno 2018. ili '19. godine. Obojica nismo bili na nivou na kojem smo sada," započeo je Medvedev. "Iskreno, nemam nameru da varam na treningu, ali ponekad jednostavno ne vidite loptu kako treba. I tako sam jednom prilikom, misleći da je lopta bila van, dosudio aut."

Medvedev je dalje objasnio da je nakon treninga njegova sadašnja supruga, koja je tada bila njegova devojka, čula kako Fric razgovara sa svojim trenerom i naziva Medvedeva varalicom.

"Bio sam šokiran, jer stvarno mi nije važno da li ću pobediti ili izgubiti na treningu. Uvek pokušavam da pobedim, ali svejedno. Iznenadilo me je to što je bio nezadovoljan sa mnom," priznao je Medvedev.

Na kraju, Medvedev je dodao da tada nije imao priliku da raščisti nesporazum, jer nisu bili u prijateljskim odnosima, ali da ga zanima kako bi Fric sada reagovao na ovu priču.

"I dalje nismo prijatelji, ali mislim da smo u dobrim odnosima," zaključio je Medvedev, dodajući da među njima nema zle krvi, iako situacija iz prošlosti ostaje zabavan podsetnik na njihove početke.

(Telegraf.rs)

Video: Posetili smo NBA radnju u Njujorku, šta mislite koliko košta dres Jokića?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA