Novi šok na US Openu: Ostali smo bez četvrtog favorita za osvajanje titule!

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

U danu kada je Karlos Alkaraz ostao bez plasmana u osminu finala US Opena u konkurenciji muškaraca, kod dama se povukla četvrta favoritkinja za osvajanje trofeja. Elena Ribakina je bez borbe predala meč 143. teniserki sveta Džesiki Ponče i tako razočarala svoje navijače.

Velike probleme ima Ruskinja koja nastupa pod zastavom Kazahstana ove sezone, pošto je ovo već osmo povlačenje za nju sa velikih takmičenja... Već treće u avgsutu posle Olimpijskih igara i Toronta...

Ona je u izjavi za medije otkrila šta je razlog ovog puta.

- Nažalost, moram da se povučem sa meča danas zbog povreda. Nije mi bilo drago da završim poslednji Grand Slam godine na ovaj način, ali moram da slušam svoje telo, i nadam se da ću moći da završim ostatak godine uspešno. Hvala svim navijačima koji su me podržavali i nastavljaju da me podržavaju, i želim sreću preostalim igračima - rekla je Ribakina.

U konkurenciji dama svakako nije bilo previše iznenađebnja, pa su u narednu rundu između ostalih prošle i Džesika Pegula, Iga Švjontek, Karolina Muhova i Karolina Voznijacki.

(Telegraf.rs)

Video: Posetili smo NBA radnju u Njujorku, šta mislite koliko košta dres Jokića?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA