Teniska legenda srdačno zagrlila Novaka, a evo šta je uradila kada je videla Sinera

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Jedna od najvećih legendi u istoriji tenisa i osvajačica 39 titula na Grend slem turnirima Bili Džin King prati pomno dešavanja na US Openu, a prethodnog dana je imala priliku da naleti na prva dva favorita za podizanje pehara.

Istinska kraljica belog sporta u konkurenciji dama se susrela sa Janikom Sinerom i Novakom Đokovićem i moćnom porukom iskazala šta misli o tome.

- Sve što ti treba su zagrljaji. Bilo je sjajno sresti danas svetskog broja 1 i broja 2 - poručila je Bili Džin.

Čini se da joj je ipak više odgovarao susret sa srpskim asom po onom što vidimo na fotogrfijama. Sa Noletom je King bila u prisnom zagrljaju, dok je sa Janikom to bilo dosta rezervisanije.

Bilo kako bilo, nakon ispadanja Karlosa Alkaraza verujemo da će i ona, a i mi uživati u putu dva igrača do završnice, a potencijalno finale dva tenisera bio bi pravi spektakl.

(Telegraf.rs)

Video: Posetili smo NBA radnju u Njujorku, šta mislite koliko košta dres Jokića?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • American boy

    30. avgust 2024 | 09:41

    Jeaa jeaaa Noula je boulje zagrlllila,moura da gou vijse vouuli...leepou se viidi da je Sineura zagrllila sa maunje pauuznje and ljoubavi..heaaa Nouule je poubeidio Sineura...u grrljenju.

  • Mihailović

    30. avgust 2024 | 13:17

    Novàka duže poznaje, a i Novak je otvoreniji, prijatniji...

  • Srb

    30. avgust 2024 | 12:19

    Ova Zena je svasta pricala za Novaka zbog vakcine za vreme coronavirusu a sad se grli sa njim sram je bilo da sam ja Novak Djokovic ne bi joj nikad vise ni ruku pruzio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA