Srpska Amerikanka (16) pokazala da zna i u dublu: Iva Jović sa vršnjakinjom umalo prošla u drugo kolo US opena

 
M. B.
M. B.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Američka teniserka sa srpskim korenima, Iva Jović, nije uspela da se plasira u drugu rundu US Opena u dublu sa zemljakinjom Tajrom Grant, a ove dve 16-godišnjakinje poražene su posle neverovatne borbe od mnogo iskusnijih Ane Daniline i Irine Hromačeve sa 7:6(6), 5:7, 6:2.

Jovićeva je u singlu uspela da pre par dana zabeleži prvu pobedu u glavnom žrebu Grend slema, ali je nakon toga teško namučila 31. igračicu sveta Aleksandrovu i nažalost ispala u tri seta.

Organizatori US Opena su njoj i Grantovoj dali vajld kartu kako bi se pokazale i u dublu, a nije da nisu bile među najboljima u juniorskim parovima.

Nakon skoro dva i po sata borbe, Amerikanke nisu uspele da prođu dalje.

Nema sumnje da ćemo ih češće gledati u narednoj godini, a što se pojedinačno Ive tiče, njen uzlet bi mogao da bude munjevit i to generalno mišljenje analitičara i teniskih poznavalaca.

Devojka rodom iz Srbije je rođena u Kaliforniji i predstavlja SAD, ali je vezana za rodnu zemlju i često posećuje Beograd.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković ludovao u noćnom klubu, pevao čuveni hit, a onda se pojavila Kamelija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA