Laslo Đere nakon predaje Novaku Đokoviću: "Osećao sam da igram bolje od njega, malo sam tužan..."

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Srpski teniser Laslo Đere predao je meč Novaku Đokoviću u drugom kolu US Opena. Đere je odigrao izuzetno dobar meč, u prvom setu se držao, u drugom čak i vodio, ali ga je povreda omela da napravi veliko iznenađenje i predao je an startu trećeg.

Novak Đoković je prošao dalje, a Laslo Đere ima za čim da žali.

Zanimljivo je i to da je Laslo Đere jedini teniser koji je osvojio set protiv Novaka i prošle godine na ovom turniru, kada je vodio sa ogromnih 2:0 u setovima, kada je doživeo poraz.

Ovoga puta, Đere kaže da ostaje i velika žal.

- Mislim da sam generalno odigrao dobar meč. Malo sam tužan kako sam izgubio prvi set. Igrao sam prilično dobro i taj gem na 5:4 je bio baš loš. Imao sam svojih šansi u prvom setu. U drugom setu sam osećao da igram bolje od njega i mislim da je rezultat to pokazivao do 4:2. Uspeo sam da ga brejkujem. U drugom setu sam počeo da osećam blago zatezanje u trbušnom mišiću pri servisu, ali samo malo.

- Onda na 4:3 to je bio oštar bol. Od tog trenutka nije bilo šanse za povratak. Imao sam ovakvih problema tokom svoje karijere, znam osećaj. Možda je i neka ruptura, ne znam. Nisam bio sposoban da serviram kao što mogu, tako ne možete da igrate protiv Novaka. Izgubio sam drugi set, probao da igram u trećem. Servis je bio na 50-60 odsto. Nisam video poentu da nastavim, moguće da bih samo pogoršao. Ujutru ćemo uraditi testove, nadam se da povreda nije ozbiljna.

(Telegraf.rs)

Video: Đere: Svi znamo zašto smo došli u Malagu!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radovan

    29. avgust 2024 | 18:50

    Laslo zelim ti brz oporavak. Ali ne mislis valjda da bi i zdrav 100% uspeo dobiti novaka?!? Ti si jako dobar teniser i covek ali prosle godine si vodio 2:0 pa izgubio 2:3. Novak je ipak GOAT sto naravno ne znaci da ne moze izgubiti..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA