Strani novinari pitali Đokovića o navijaču sa najjačim majicama, odgovorio uz osmeh: "Viđao sam ga i ranije"

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Novak Đoković je nastavio da ispisuje istoriju tenisa i preskočio je uspešno i drugu prepreku na putu ka odbrani titule na US Openu i 25. Grend slemu.

Ovoga puta je bio bolji od Lasla Đerea, kojeg je savladao sa 6:4, 6:4, 2:0, kada je drugi srpski teniser odlučio da preda meč zbog povrede.

Tokom meča na tribinama je viđen i Đokovićev veliki navijač, koji se ovog US Opena posebno ističe specijalnim dizajnom majica.

Tako je u prvom Novakovom meču nosio majicu na kojoj je Novak prikazan kao kralj, a sada je bila nova zanimljiva majica na kojoj je prikazana borba Đokovića sa celim svetom.

U pitanju je Zoran Pavlović, Srbin iz Amerike, čiju je novu majicu Telegraf ekskluzivno najavio.

Sada je tu majicu, "Svet protiv Novaka Đokovića" video i ceo svet.

US Open je podelio fotografiju na kojoj se vidi Đoković, a u pozadini i Pavlović sa posebnom majicom, koja je od strane US Opena nazvana "umetničkim delom".

Posle meča na konferenciji ga je jedan od stranih novinara pitao za Zorana i podršku koju mu pruža u specijalnim majicama, a Novak je odgovorio uz osmeh.

- Viđao sam ga ranije, ne znam ga lično, ali sam zahvalan na podršci koju pruža. Izgleda da dolazi sam i uvek ima zanimljiv dizajn na majicama, potpisao sam mu nekoliko majica i zahvalio sam mu za podršku - rekao je Đoković na konferenciji.

(Telegraf.rs)

Video: Pitali smo Amerikance ko je GOAT-a tenisa: Niko nije izabrao Đokovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA