Mladi "lav", nije moglo nezgodnije...: Evo ko je protivnik Novaka Đokovića u trećem kolu US opena

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Novak Đoković plasirao se u treće kolo US Opena, pošto mu je u trećem setu, pri rezultatu 2:0, Laslo Đere predao meč, zbog povrede.

Srpski teniser je tako obezbedio plasman u naredno kolo, a tamo će mu protivnik biti Aleksej Popirin.

Aleksej Popirin rođen je 5. avgusta 1999. godine u Sidneju. Trenutno je 47. teniser na svetu.Visok je 196 centimetara, a profesionalno se tenisom bavi od 2017. godine.

Njegov trener je bivši teniser Ksavijer Malis koji je u karijeri osvojio tri titule, a prvi cilj koji su postavili je da Popirin do kraja godine bude među 30 najboljih tenisera na svetu.

Ima i jako dobar servis, pa će od ključne važnosti biti da li će ritern Novaka Đokovića biti na prepoznatljivom nivou. Uz to, na tvrdoj podlozi je jako nezgodan, ima jako dobar dobar servis i to pretežno kombinuje sa forhendom.

Kada je reč o međusobnom skoru sa Novakom, trenutno je 3:0 u korist srpskog tenisera. Ipak, niti jedan od ovih duela Novak nije lako dobio. Na Australijan Openu ga je izbacio ssa 3:1 i na Vimbldonu sa 3:1 i oba puta je bila velika borba,pa je za očekivati da tako bude i ovog puta.

(Telegraf.rs)

Video: Iliev treći put na poziciji sportskog direktora Partizana: Na predstavljanju obećao velike promene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA