Novak Đoković saznao potencijalnog rivala u trećem kolu US Opena: Biće reprize sa Vimbldona!

 
M. B.
M. B.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Novak Đoković, ukoliko večeras savlada Lasla Đerea, u trećem kolu US Opena protivnik će mu biti Aleksej Popirin sa kojim je već imao sudare na Grend slemovima ove sezone!

Popirin je u tri prilično laka seta rešio svoj zadatak u drugoj rundi protiv Pedra Martineza savladavši ga sa 6:2, 6:4, 6:0, pa je Australijanac zakazao već treći duel sa Novakom ove sezone.

Njih dvojica su se susretala i na Australijan Openu i na Vimbldonu i oba puta je posle nešto veće bitke slavio Đoković.

Ono što je interesantno jeste da je popularni Popi oba puta oduzimao po set najboljem svih vremena, dok je u ukupnom međusobnom skoru 3:0 za Srbina, jer su i 2019. godine odigrali meč u Tokiju.

Nezgodan je Aleksej na tvrdoj podlozi, ima jako dobar dobar servis i to pretežno kombinuje sa forhendom.

U Japanu je pre pet godina bilo 6:4, 6:2, a onda u dva ovosezonska dvoboja nastaje vatra - prvo u Australiji biva 4:6, 6:3, 6:4, 7:6(3), a onda na Vimbldonu 6:3, 4:6, 7:6(4), 6:3.

Popirin je u Njujork došao sa prvom Masters titulom u karijeri pošto je slavio u Montrealu. Ipak, nakon toga ispada odmah na startu Sinsinatija, ali je sada povezao dve lepe pobede na US Openu.

Nešto nakon tri časa posle ponoći Novak i Đere će izaći na Artur Eš gde će međusobno rešiti putnika za megdan sa Australijancem.

(Telegraf.rs)

Video: Karlik Džons o debiju pred Grobarima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Limeni

    29. avgust 2024 | 00:31

    Imao je on već s njim dosta problema i lako je mogao da ode u drugom smeru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA