Loše vesti za Novaka Đokovića na US Openu: Najteži mogući rival do polufinala prošao u treće kolo

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Nemački teniser Aleksandar Zverev je uz malo poteškoća uspeo da se plasira u treće kolo US Opena, pošto je u drugom bio uspešniji od Aleksandra Milera sa 3-0, po setovima 6:4, 7:6, 6:1. Tako je na papiru najteži rival našem Novaku Đokoviću nastavio svoj put ka završnici.

Četvrti na svetu je u prvom setu dva puta morao da oduzima servis Francuzu, pošto je rival uspeo da se vrati u šestom gemu. Bilo kako bilo, uspeo je da povede, a onda u maratonskom drugom setu preko taj-brejka došao i do 2-0. U odlučujućujem gemu je preokrenuo od 2:5 do 7:5.

Zverev je u poslednjem setu bio izuzetno ubedljiv protiv istrošenog rivala i u trećem kolu zakazao okršaj sa Tomasom Martinom Ečeverijem, koji je u argentinskom okršaju pobedio Fransiska Serundola sa 3-2.

Ranije tokom večeri su do treće runde u Noletovom delu žreba došli i Grigor Dimitrov, Jirži Lehečka, Talon Grikspor, Brendon Nakašima i Frensis Tijafo.

(Telegraf.rs)

Video: Zverev suspendovan sa ATP tura: Dobio uslovnu kaznu od godinu dana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dajte više

    30. avgust 2024 | 16:39

    S tim strahom . Zverev je u Tokiju bio deo nemačkog tima koji je imao svu tehnologiju za oporavak u onakvim uslovima , dok je Novak pošao kao s društvom u parkić , plus naši medicinari poslati kao turisti .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA