Ekskluzivno za Telegraf! Novakov čuveni fan: Ovo je nova majica, evo zašto sledi spektakl na tribini US opena

 
E. S.
E. S.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Najveći fan Novaka Đokoviča je ponovo na licu mesta - u Njujorku. Ponovo je sinoć bio u prvom redu, iza najvećeg tenisera u istoriji, ali i sadašnjici.

Zoran Pavlović, Srbin iz Amerike, i sinoć je pokazao još jednu spektakularnu majicu. Poznat kao autor printa sa natpisom "Đoković, Džordan Mesi", sada je u prvom kolu US opena stavio Noletu "krunu na glavu." Odštampao je fotografiju Novaka kao "kralja", a na kruni je i srpski dvoglavi orao. Uz to, Đoković je "štampan" u tradicionalnim srpskim starim kraljevskim odorama.

Čeka 25. Slem

Zoran Pavlović, naravno, očekuje, ništa manje od nove, 25. po redu Gren slem titule. Ne sumnjamo da je već spremna majica s natpisom "25 Not too bad" (25 nije tako loše)!

Sinoć je na tribini nosio majicu "Noleta kralja", a sada ekskluzivno za čitaoce Telegrafa otkriva i nove majice, koje će narednih dana nositi na tribinama "Artur Eš" stadiona, najvećeh teniskog borilišta na planeti. na majici piše "Svet protiv Noleta"...

Naravno, Đoković je navikao da se bori sam protiv svih, i svakako da pobeđuje.

Zoran Pavlović, US open Nova majica uskoro pred tribinama, Foto Telegraf.rs

Z-čovek iz Melburna

Za Telegraf, Zoran otkriva da je optimista.

- Njujork je uzavreo tokom US opena, a ja se radujem jer "dišem Novaku za vrat", navodi Pavlović. - Nadam se da će Novak stići visoko i očekujem titulu. Raduje me jer je u odličnoj formi i što je pauzorao posle šampionskog zlata na Olimpijadi u Parizu. Malo me ne iznenadilo što su karte u Njujorku poskupele. Na gordnjim tribinama koštaju 250 dolara, a za prvi red juće je bilo 2.000 dolara. Ne žalim pare, najbitnije je da Nole pobeđuje do kraja. Sinoć mi je potpisao majicu, a nadam se da će mi potpisivati sve do titule - poručuje Pavlović za Telegraf.rs.

Zoran Pavlović je, podsetimo, dospeo u žižu svetske javnosti kada je prošlog januara obukao majicu sa slovom "Z", tokom meča Đoković - Rubljev u Melburnu. Tada je dao izjavu za brojne vodeće portale u Rusiji i na zapadu, a Australijancima je objasnio da je "Z"početno slovo njegovog imena.

(Telegraf.rs)

Video: Novaka pitali kako će slaviti zlato, pa pomenuo doping kontrolu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA