Pitali smo Amere na US Openu ko je GOAT tenisa, odgovori će vas šokirati: Niko nije izabrao Đokovića

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 11

Novak Đoković je nesumnjivo najbolji teniser u istoriji, a to je pečatirao posle Olimpijskih igara u Parizu, gde je kompletirao i poslednji turnir koji mu je nedostjao u karijeri.

Zlatnom medaljom je pozlatio svoju karijeru koja je odavno nadmašila sve njegove konkurente. Novak je sve to uradio u najjačoj eri u istoriji tenisa, gde su mu najveći rivali bili Rodžer Federer i Rafael Nadal, koji su dominirali tenisom pre dolaska Đokovića na veliku scenu.

Nole trenutno u svojoj kolekciji ima 24 Grend slem titule, po čemu je rekorder, nedavno je postao i rekorder po broju pobeda na Artur Eš stadionu u Njujorku.

Debata o tome ko je GOAT faktički je završena nakon Pariza, jer su i najveći kritičari poput Matsa Vilandera priznali da je Novak nesumnjivo najveći teniser ikada.

Nole je sada u pohodu na 25. Grend slem pehar, kojim bi mogao da nadmaši i Margaret Kort i izdigne se po broju Grend slemova i kada se gleda ženska konkurencija, iako su te titule neuporedive u odnosu na ove koje je Novak osvojio, jer je Margaret osvojila pehare većinski u amaterskoj eri tenisa.

Reporter Telegrafa u Njujorku je na kompleksu US Opena uradio i kratku anketu, gde smo pitali navijače, prevashodno Amerikance ko je po njihovom mišljenju najveći teniser svih vremena - GOAT.

Očekivali smo samo potvrdu da je to Đoković, ali su nas odgovori šokirali. Uglavnom su odgovori bili - Rodžer Federer, bilo je i onih koji su birali Andrea Agasija i Pita Samprasa, dok je nekima Novak tek na trećem mestu kada je poredak najvećih svih vremena.

Ipak, kada je reč o tome ko bi mogao da osvoji US Open ove godine, tu mnogi ipak biraju Đokovića.

Pogledajte i sami odgovore u priloženom videu:

(Telegraf.rs)

Video: Pitali smo Novickog da li mu je Đoković omiljeni teniser svih vremena: Evo šta je rekao Nemac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    28. avgust 2024 | 16:14

    Ameri ne znaju ni gde se nalazi Amerika a ne nešto drugo......većina ima mozak Homera Simpsona.....

  • Tatjana Deutschland

    28. avgust 2024 | 15:39

    🤣🤣🤣🤣🤣 Glupi Ameri muči Vas i boli što je jedan Srbin NAJVEĆI I NAJBOLJI SVIH VREMENA.

  • Crazy people

    28. avgust 2024 | 14:58

    Ameri su narod koji nas mrzi i zasto bi nas to sokiralo. Ameri ne mrze samo nas,vec sav narod. Oni sve mrze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA