"Reakcija publike? Mislim da je bilo..." Pogledajte kako je Siner odgovorio na pitanje o zvižducima sa tribina

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Prvi teniser sveta Janik Siner pobedio je domaćeg tenisera Mekenzija Mekdonalda u 1. kolu US Opena, a zanimljivo je da je pre izlaska na teren mogao da čuje i zvižduke sa tribina.

Reakcija navijača je bila podeljena kada je Italijan u pitanju, a ovoga puta zbog doping skandala koji je isplivao nedavno, da je još pre šest meseci bio pozitivan na doping testu na steroid "klostebol".

Siner je inače važio za omiljenog igrača publici, ali sada se susreo i sa drugačijom stranom i mogao je da čuje i one koji nisu na njegovoj strani.

Posle meča je od strane novinara upitan i o tome na konferenciji, a on je zadovoljan, uprkos zvižducima i smatra da je dobio veliku podršku.

- Reakcija publike, mislim da je bila odlična. Takođe, kada su vesti izašle, tokom treninga bilo je puno podrške, na čemu sam veoma zahvalan i srećan zbog toga. I dalje nije lako. Morate ići dan po dan, tako da sam veoma srećan što sam ovde gde jesam i pokušavam da idem iz dana u dan. Sutra imam jedan slobodan dan, jedan trening, i nadam se da ću biti spreman da sledeći meč započnem na pozitivan način. Videćemo da li ću to uspeti ili ne. Biće zanimljivo videti - rekao je Siner, koji je rekao da je i njega zanimalo kako će navijači reagovati nakon svega.

- Zanimalo me je da vidim kako će publika da reaguje, ali reakcija je bila vrlo pozitivna. Bio sam vrlo zadovoljan kako je podrška izgledala. Takođe, kada igrate protiv Amerikanca je malo drugačije. Zadovoljan sam kako sam se nosio sa situacijom. Nije bilo lako. Dakle, mislim da iz današnjeg dana ima puno pozitivnih stvari, i videćemo šta će se desiti u sledećem kolu.

(Telegraf.rs)

Video: Pitali smo Novickog da li mu je Đoković omiljeni teniser svih vremena: Evo šta je rekao Nemac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezdana Djordjević

    28. avgust 2024 | 09:57

    Zaista je ovaj dečko bio miljenik svih. Ja sam se posebno divili njegovoj kulturnoj reakciji kada pobedi, a ne kao npr. Alkarsz koji pravi majmuna od sebe. Ok većina tako slavi pobedu, ali mi je Siner bio izuzetan. Mnogo me je razočaralo ovo što mu se dogodilo i mislim da bi trebalo da snosi posledice i da prema svima u ovoj situaciji treba da se pohode isto, a ovo je skandal. Nadam se da će institucije koji se zalažu protiv dopinga da se pobune.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA