Šteta za Hamada: Međedović ostao bez uspeha karijere, Mađar ga u trosatnoj borbi eliminisao sa US Opena

 
M. B.
M. B.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Mnogo muke bez nagrade

Srpski teniser Hamad Međedović prvi put u karijeri umalo se domogao drugog kola Grend slema, ali je na startu US Opena poražen od Mađara Fabijana Marožana sa 2:6, 6:1, 3:6, 6:1, 6:4.

Znao je Hamad da je dobio dobar žreb, jer je već jednom u karijeri uspeo da porazi Marožana, i to ove godine. Praktično, tako mu se na papiru namestilo da je sa svakim projektovanim protivnikom već igrao ove sezone - slavio ili ga teško namučio.

Tako je već u drugoj rundi mogao da igra protiv Danila Medvedeva, petog tenisera sveta, sa kojim je imao jedan fenomenalni dvoboj na Mastersu u Rimu gde je umalo pobedio u tri seta.

Marožan je na ivici Top 50, imao je sjajne rezultate u proteklih godinu dana.

Igralo se, ruku na srce, toplo-hladno, jer je Hamad iz najvećeg zaleta u prvom setu totalno pao u drugom, a onda ponovo pojačao u trećem. Ipak je prevagnulo na negativnu stranu. Ono što može da brine jeste trostruki poziv medikal tajm-auta od strane našeg igrača.

Problem je bila desna butina i fizio je morao da dolazi u trećem, četvrtom i petom setu. Tek ćemo videti koliko to može imati uticaja u nastavku.

Počeli su po blagom suncu, a završili pod reflektorima i kraj nije bio baš onakav kakvom su se nadali ljudi u Srbiji.

(Telegraf.rs)

Video: Norvežanin pokušao da provocira Milojevića na konferenciji za medije, reagovala Zvezdina lepotica

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA