Navijač objedinio "sveto trojstvo" na majici na Đokovićevom meču: Jesu li ovo najbolji sportisti svih vremena?

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Mnogo navijača došlo je da prati meč Novak Đoković - Radu Albot na početku US opena. Amerikanci su mogli da vide sjajnu predstavu najboljeg sportiste na planeti, pošto je Nole odneo pobedu rezultatom 6:2, 6:2, 6:4. 

Vrhunski je odigrao Đoković i zakazao je okršaj sa Laslom Đereom u drugom kolu, a navijači nisu birali načine da privuku pažnju.

Tako je jedan navijač uspeo da odštampao majicu sa likom Novaka Đokovića na čijoj glavi je bila kruna i srpski orao, a drugi se dosetio da objedini "sveto trojstvo" sporta.

Odštampala je očigledno jedna dana majicu na kojoj je bilo ispisano "Đoković, Džordan, Mesi" verovatno aludirajući da su to trojica najboljih sportista svih vremena.

Zaista, kada se sve stavi jednu celinu, Džordan je napravio ogromne stvari u NBA ligi devedesetih, dok je Mesi dominirao na svim poljima u fudbalu tokom 21. veka.

Mnogi se sigurno neće složiti oko toga da li tu treba da stoje Mesi ili Ronaldo, odnosno da li je neko bio bolji od Džordana poput Lebrona, ali za Novaka brojke jednostavno ne lažu - jednostavno je ispred svih ostalih.

(Telegraf.rs)

Video: Bobi Marjanović o Dragićevom oproštajnom meču i "centru sveta"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zaki

    27. avgust 2024 | 12:20

    To je to!!!! Najbolji su svih vremena, da ne zna covek ko je za nijansu bolji?!

  • vk

    27. avgust 2024 | 13:23

    Haahaa ronaldo kakvi crni ronaldo ima ispred njega messi pele maradona cak ronaldo zubonja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA