"K'o da sam ga ja osvojio, svaka mu čast": Ivanišević prvi put o Novakovom zlatu sa OI, i dalje je uz njega

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Najbolji sportista sveta, Novak Đoković plasirao se u drugo kolo US opena pobedom nad Raduom Albotom iz Moldavije (6:2, 6:2, 6:4), a naredni protivnik biće mu sunarodnik Laslo Đere.

Velike reči o Đokoviću imao je hrvatski teniser i njegov bivši trener, Goran Ivanišević, koji je istakao da mu je mnogo drago što je Srbin konačno uspeo da dođe do zlatne medalje na Olimpijskim igrama i da ga ne bi čudilo da ode i u Los Anđeles. On je razgovao za portal Klix.ba iz BiH.

- Čuo sam se sa Novakom za zlato na OI i kad je operisao koleno. Meni je toliko drago zbog toga jer znam koliko mu znači, znam koliko je hteo to osvojiti i način na kraju je igrao to finale, koliko je on pozitivno lud, može igrati u Los Anđelesu za četiri godine, ne bih se ja ništa čudio. Igrao je protiv momka 16 godina mlađeg od njega, koji je brži i koji jače udara, a u tom finalu sve se okrene, niti je bio brži od njega, niti je jače udarao. U jednom trenutku je Novak izgledao mlađe od Alkaraza, ozbiljno k'o da sam ga ja osvojio i svaka mu čast - rekao je Ivanišević.

(Telegraf.rs / Klix.ba)

Video: Pitali smo Novickog da li mu je Đoković omiljeni teniser svih vremena: Evo šta je rekao Nemac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA