Bivšeg Đokovićevog trenera povezivali sa Janikom Sinerom, a sada je viđen na ovom meču na US openu

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Bivši kondicioni trener Novaka Đokovića, italijanski stručnjak Marko Paniki bio je nedavno dovođen u vezu sa Janikom Sinerom, posle doping skandala koji je izbio na turniru u Indijan Velsu. Tada je trenutno prvom na planeti potvrđeno prisustvo klostebola u dva uzorka, ali i pored svega nije suspendovan.

Krivica je prebačena na njegove kondicione trenere, sa kojima se Italijan u međuvremenu rastao i krenuo u potragu za novim. Pričalo se da je oko palo na pomenutog Panikija, ali je on noćas viđen na jednom vrlo neobičnom meču na US opena.

Naime, Italijan je posmatrao meč Aleksandera Bublika iz Kazahstana i Džunčenga Šanga iz Kine, koji je otišao u pet setova i na kraju pripao Kinezu starom svega 19 godina, kojeg smatraju novom zvezdom u proboju.

Kasnije je potvrđeno da je Paniki uspeo da se priključi timu kineskog tenisera, te da je ovo druga nedelja od kako su zajedno što je malo bacilo senku na priče da bi Paniki mogao da se ujedini sa sunarodnikom Sinerom.

Prema nezvaničnim informacijama, i dalje je moguće da dođe do saradnje između Sinera i Panikija, ali to naravno sada posle svega deluje daleko manje izvesno.

(Telegraf.rs)

Video: Pitali smo Novickog da li mu je Đoković omiljeni teniser svih vremena: Evo šta je rekao Nemac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA