Bivša Grend slem šampionka šokantno ispala u 1. kolu: Vodila 6:0, 3:0, pa izgubila i dodatno namučila Novaka

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Fenomenalno je odigrao Novak Đoković i nije se dugo zadržao na terenu protiv Radua Albota, a mogao je sa svojim susretom da završi i daleko ranije pre ponoći da nije bilo drame pre početka njegovog susreta. Naime, bivša Grend slem šampionka se propisno obrukala i ispala već u 1. kolu.

Amerikanka, Sloun Stivens imala je nadrealnu prednost od 6:0, 3:0 protiv Klare Burel iz Francuske, a i to je na kraju uspela da izgubi?!

Prosto deluje neverovatno činjenica da je Đoković mogao da bude na terenu već oko 02.30 časova, samo da je Amerikanka malo zadržala svoje strpljenje, ali je ono popustilo i Francuskinja je krenula u epski preokret.

Štaviše, Sloun je imala i servis za pobedu na ovom meču, a kada ga već nije iskoristila, Burelova je stigla od 3:5 do 7:5 i tako nas uvela u treći set.

I tamo je Amerikanka imala prednost brejka, čak i ponovo servirala za pobedu, ali se još jednom obrukala i na kraju može se reći i zasluženo ispala već u prvom kolu od malo poznate Francuskinje.

Sloun je 2017. godine iznenađujuće osvojila US open, a godinu dana kasnije igrala je i finale Rolan Garosa, što joj je najveći uspeh u karijeri. Bila je treća teniserka sveta, a sada je na 62. mestu. Sa druge strane, Burel je 56. na planeti.

Meč je potrajao dva sata i osam minuta, a slično vreme su na terenu proveli Đoković i Albot.

(Telegraf.rs)

Video: Pitali smo Novickog da li mu je Đoković omiljeni teniser svih vremena: Evo šta je rekao Nemac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA