Ko je sve bio u loži Novaka Đokovića: Jedna stvar će mnoge iznenaditi

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Najbolji sportista sveta, srpski teniser, Novak Đoković uspešno je započeo odbranu titule na US openu, pošto je kasno noćas po našem vremenu uspeo da savlada Radua Albota iz Moldavije u tri seta, prepustivši mu samo osam gemova (6:2, 6:2, 6:4).

Srbin je imao veliku podršku i sa tribina, mnoge poznate ličnosti poput Endija Rodika i slavnog glumca Aleka Boldvina došle su da posmatraju ovaj duel, a naravno, tradicionalno je uz njega bio i njegov tim u boksu.

Međutim, jedna stvar je sve iznenadila, pošto u samom boksu nije bilo ni njegove supruge Jelene, ali ni dece Stefana i Tare. Nije poznat razlog zbog kojeg je Jelena odsustvovala sa mališanima, ali bilo je jasno uočljivo da nije na svom uobičajenom mestu kada su Đokovićevi mečevi u pitanju.

Uz Noleta su u loži bili standardni članovi njegovog tima - Erera Gomez, menadžer Mark Maden, potom Miljan Amanović, Stiven Šašjan, kao i treneri Boris Bošnjaković i Fil Grič.

Pored njih je tu bio i Mark Stilitano, uspešno biznismen, koji se nekada dovodio u vezu sa Anom Ivanović.

Videćemo da li će se šta promeniti za Noletov drugi duel na US openu protiv Lasla Đerea, koji je na programu za dva dana.

(Telegraf.rs)

Video: MUP: Za 24 časa u Srbiji 200 požara, 179 na otvorenom prostoru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA