Ovo će mnoge razočarati: Novak Đoković neće igrati u Beogradu!

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Novak Đoković je dobro počeo odbranu titule na US Openu, pošto je sa 3:0 slavio protiv Radua Albota iz Moldavije (6:2, 6:2, 6:4).

Posle meča je bio raspoložen, što se videlo i po odgovoru o duelu sa Laslom Đereom u narednom meču.

Novinare su zanimale mnoge stvari, a jedna od njih je bila i da li planira da igra na ATP turniru u Beogradu, koji je nedavno uvršten u kalendar.

- Drago mi je što smo vratili turnir u Beograd. To je Đoletov projekat, on je u potpunosti uradio to sa svojim timom, od početka do kraja. Rade dobar posao, to su pokazali u Srbiji i Banjaluci. Ove godine se tako pružila prilika da se uzela licenca na dve godine, ta licenca ne pripada nama, nego pripada turniru u Sankt Peterburgu. Zbog situacije u Rusiji, bio je u Izraelu, pa je putovao za Španiju. Beograd se pokazao kao grad koji ima tenisku kulturu, imali smo odlične turnire. Ove godine neću igrati na tom turniru, ali želim sav uspeh organziatorima i nadam se da će svi ostali srpski teniseri igrati. Nadamo se da će biti neko zvučnije ime, nezgodno je jer je pred Masters u Torinu. Dosta tenisera završava nakon Bersija završava sezonu. Biće u Areni i želim puno uspeha - rekao je Novak Đoković.

(Telegraf.rs)

Video: Željko Obradović "očitao bukvicu" Koprivici da se smiri posle tehničke greške

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA