Kecmanović nakon drame otkrio šta je rekao povređenom Japancu: "Pitao sam ga..."

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Miomir Kecmanović prošao je u drugo kolo US Opena nakon što mu je Jošihito Nišioka predao u petom setu nakon prave drame koja se odigrala na terenu.

Kecmanović je otkrio šta mu je rekao kada je prišao Japancu koji se grčio od bolova pokraj zaštitne ograde. Nakon toga, u kolicima je odguran do glavne zgrade kompleksa.

- Pitao sam ga hoćeš vodu, hoćeš gel, ali to kada se desi, moraš da istrpiš i to je to - kazao je Miomir.

O samom meču je rekao da je bio fizički veoma isrcpan.

- Drago mi je da sam uspeo da izvučem na mišiće. Težak meč, imao sam osećaj da igram protiv zida, u nekim momentima nisam znao šta da radim. Uslovi su ovde očajni, sporo je i teško, što mi nikako ne odgovara. Odigrao sam bolje nego prethodnih nedelja i uspeo nekako da pobedim.

Onda se i našalio, jer je Japanac propustio veliku šansu da možda i reši priču u svoju korist.

- Bio je brat, dao je jednu duplu, ispoštovao me maksimalno. Pokušavao sam da ne odustanem, da dam sve od sebe i danas je upalilo.

Sledeći je Lorenco Museti, a Miša je još jednom iskoristio priliku da se našali.

- Neće se mnogo trčati, isto lagano. Da se oporavim što bolje mogu... Dobio sam ga prošli put, ko zna, sve može da se desi. Sutra ćemo da spremamo meč, on igra dobro u poslednje vreme.

U Njujorku je velika vrućina i pravo je umeće ostati na terenu toliko dugo.

- Nije koliko je vruć, nego je sparno. Već posle prvog seta sam se cedio. Sreća pa se sunce sklonilo iza oblaka, tada je bilo malo lakše.

Ima prostora za napredak:

- Dobar sam. Bio sam malo jači, ali sad sam OK. Igram dobro cele godine, u SAD sad nije išlo kako treba, ali dobro. Uvek fizički mogu da budem još bolji, da budem brži, niži na lopti, da oduzimam više vremena protivniku i da budem agresivniji. Servis bi takođe mogao da bude bolji. Mislim da još nisam lupio plafon. Igraću Beograd, za Dejvis kup ćemo da vidimo - zaključio je Kecmanović.

(Telegraf.rs)

Video: Iliev treći put na poziciji sportskog direktora Partizana: Na predstavljanju obećao velike promene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA