Srpkinja koja je novo tenisko čudo otkrila hit priču o selfiju s idolom Đokovićem: "Ne izgleda sjajno, ali..."

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Sprkinja koja nastupa za Ameriku, Iva Jović, napravila je senzaciju u prvom kolu US Opena, jer je savladala Magdu Linet, više od 350 mesta bolje rangiranu teniserku i tako sa 16 godina pokazala zašto je mnogi smatraju novom teniskom zvezdom u najavi.

Ona je na konferenciji za novinare izazvala mnogo pažnje novinara, koji su želeli da saznaju nešto više o njoj.

Pored mnogobrojnih srpskih novinara, sa kojima je Iva pričala o poreklu svojih roditelja, kakav odnos ima prema Srbiji, šta posebno voli u Beogradu, kada priča na srpskom jeziku tokom mečeva, tu je bilo i inostranih novinara, koje je zanimalo ko je Ivi idol.

- Volim Đokovića od tenisera, a volim i Belindu Benčić kada su teniserke u pitanju, volim kako igra. Đoković - da li uopšte moram da objašnjavam, svi znamo koliko je sjajan. A Belinda, ona hvata lopticu vrlo rano i njen rad nogu je takav da zatvara uglove, pa tera protivnike da se osećaju ugušeno i volela da pokušam da radim to isto - rekla je Iva.

Upitali su je i da li je upoznala Novaka.

- Ne baš. Mislim, bilo je kao: 'Hej, možemo li da se slikamo?', ali ne baš formalno. Imamo selfi. Ne izgleda sjajno, ali postoji - otkrila je Iva.

(Telegraf.rs)

Video: Novak oduševio navijače na kraju treninga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oki

    27. avgust 2024 | 04:01

    Naši već prisvojili a da li je naša Il njihova........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA