Vilander konačno priznao: "Novak Đoković je najbolji teniser svih vremena, sada više nema dileme"

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Bivši švedski teniser, a sada stručni konsultant US Opena, Mats Vilander, rekao je tokom emisije na Eurosportu pred start "noćne sesije" na US Openu da više nema dileme da je Novak Đoković najbolji teniser svih vremena.

Vilander je ostao poznat u prošlosti kao veliki Novakov kritičar, često je u finalima prognozirao pobedu njegovih rivala, ali ga je Novak iznova i iznova razuveravao.

Sada je to ponovo uradio u Parizu na Olimpijskim igrama, kada je osvojio jedino što mu je nedostajalo u karijeri - olimpijsko zlato. Zbog toga je i sedmostruki Grend slem šampion i bivši broj jedan poručio da više nema dileme i da je Srbin najbolji koji je ikada uzeo reket u ruke, i u muškoj i u ženskoj konkurenciji.

- Neverovatno je ovo što radi Novak Đoković u ovim godinama. Ima tu i tamo koja seda dlaka, ali osvojio je Olimpijske igre i samopouzdanje mu je neverovatno. Pritisak koji je sam sebi stavio na svoja pleća, jer je osvojio sve sem Olimpijskih igara sada je nestao. Sada je i to osvojio, jako je ponosan i rekao je u jednom intervjuu da je to za njega najveći trenutak kao sportiste.

- On je definitivno GOAT, najbolji svih vremena, sada više nema nikakve sumnje i kada govorimo o muškarcima i ženama, tu više nema dileme - rekao je Vilander.

(Telegraf.rs)

Video: Vilander za Telegraf: Ako Đoković osvoji Rolan Garos ulazi u priču o najboljem svih vremena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mats Vilander

    27. avgust 2024 | 08:47

    Eto..Jednom je i meni moralo da dođe: "Iz dupeta u glavu" kako to kažete vi Srbi..Jel tako nekako?? 🤔 Od sada sam i ja Noletov najveći fan 🤗🫡🫵👊💪🇷🇸🇷🇸🇷🇸 Napred Nole,napred Srbija 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

  • w

    27. avgust 2024 | 07:16

    Pa mi to pričamo odavno a ovi papci ne vide.😂💪🍀❤️🇷🇸

  • Vule

    27. avgust 2024 | 15:44

    Ovaj kao da je podvojena licnost, nije ovo prvi put , posle dva dana ce negde da kaze da nije i tako sve u krug.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA