Britanac se opet javio zbog Janika Sinera i reči o dopingu: "Ludo je... On je odličan igrač i baš je skroman"

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Teniski sve ne prestaje da priča o skandalu Janika Sinera kojem je dva puta pronađen pozitivan doping test u toku ove 2024. godine. Oba puta su se dogodilo u Indijan Velsu tokom marta, ali je oslobođen optužbi, međutim, drugi teinseri i dalje govore o njemu.

Još jedan u nizu je Britanac Lijam Broudi, koji je na neki način već isprozivao Italijana. Broudi je okačio jedan komentar na društvenoj mreži "X" gde je pričao o intervjuu Janika Sinera u kom se opet branio zbog čitavog doping skandala.

- Kao ga ne tretiraju ništa drugačije u odnosu na ostale, ali zato ga uzdižu, daju mu predsednički tretman i intervjue sa ESPN-om kako bi zadržao svoj imidž (smajli koji se smeje). Gde je sva ta energija za ostale? Nikada u životu nisam video ovako nešto (još jedan emotikon koji se smeje) - napisao je Broudi.

Ovo su mnogi protumačili na načine na koji su želeli, a Broudi je morao još jednom da se javi.

Ovoga puta, on je rekao da ne mrzi Sinera ni najmanje.

- Luda stvar je što neki ovde misle da mrzim Sinera. Ja mislim da je on apsolutno brilijantan. Fantastičan je teniser i uvek je bio veoma skroman. Njegov sam fan još otkako je igrao na čelendžerima, što je mnogo duže nego što ga mnogi ljudi, koji su uvređeni mojom objavom, podržavaju - kratko je poručio Broudi.

Kao ga ne tretiraju ništa drugačije u odnosu na ostale, ali zato ga uzdižu, daju mu predsednički tretman i intervjue sa ESPN-om kako bi zadržao svoj imidž (smajli koji se smeje). Gde je sva ta energija za ostale? Nikada u životu nisam video ovako nešto (još jedan emotikon koji se smeje) -

(Telegraf.rs)

Video: Dragić izašao na teren, pa poslao publici poruku kao Novak Đoković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA