Britanski teniser brutalno isprozivao Sinera: "Dobija predsednički tretman, što ne radite ovo sa drugima?

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Ne stišava se bura nakon doping skandala koji je izazvao Janik Siner zbog dva pozitivna rezultata tokom turnira na Indijan Velsu. Italijanu su oduzeti bodovi, njih 400, kao i novčana nagrada sa tog turnira, ali nije bio suspendovan i mogao je normalno da se takmiči u nastavku sezone.

Zbog toga se podigla velika prašina u svetu tenisa, posebno znajući da je sve objavljeno skoro pola godine od kako se desilo, pa mnogima nije jasno zašto su teniske glavešine pokušale to da "gurnu" pod tepih.

Mnogim teniserima se nije dopalo to što je Siner na neki način "pošteđen" i podsetili su kako su u sličnim situacijama prolazili Marija Šarapova, kao i Simona Halep iz komšijske Rumunije.

Možda i najglasniji do sada bio je Lijam Broudi, britanski teniser, koji je na društvenoj mreži "X" žestoko isprozivao Janika Sinera i istakao da on ima predsednički tretman u odnosu na ostale.

- Kao ga ne tretiraju ništa drugačije u odnosu na ostale, ali zato ga uzdižu, daju mu predsednički tretman i intervjue sa ESPN-om kako bi zadržao svoj imidž (smajli koji se smeje). Gde je sva ta energija za ostale? Nikada u životu nisam video ovako nešto (još jedan emotikon koji se smeje) - napisao je Broudi.

Broudi je nekada bio 93. teniser sveta, a sada je 283. na planeti.

(Telegraf.rs)

Video: Pitali smo Novickog da li mu je Đoković omiljeni teniser svih vremena: Evo šta je rekao Nemac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    26. avgust 2024 | 12:55

    Odsad vise nece biti dopingovani! Zato sto nece imati hrabrosti da objave(ako imaju obraza?).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA