Novak Đoković dobio brutalan mural u Srbiji: Pored njega se nalaze dve velike ličnosti koje naš narod obožava

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Srpski teniser i drugi reket sveta Novak Đoković trenutno se nalazi u Njujorku gde uskoro počinje odbranu trona na US Openu, na koji je seo prošle godine. Ovo mu je i prvi turnir nakon što je osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, dok je u našoj zemlji osvanuo još jedan mural sa njegovim likom.

Nedavno je Novak Đoković dobio neverovatan mural na Sokolcu, gde se nalzai pored Starine Novaka, dok je ovoga puta umetnik Milan Milosavljević "Deroks" odlučio da Noleta postavi i pored još dve uticajne ličnosti.

U centru Odžaka u Vojvodini nastao je mural Novaka Đokovića sa zlatnom medaljom, dok se pored njega nalaze Patrijarh Pavle i Mitropolit Joanikije. Na ovom muralu, Đoković sa osmehom na licu drži svoju zlatnu medalju koju je osvojio.

Novak Đoković je i sam istakao nekoliko puta da mu je osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu zapravo i najveći rezultat u karijere, te da se ne može meriti ni sa jednom od 98 preostalih titula koje je osvojio.

Samim tim, Deroks se pobrinuo da to zapamti i Nole, ali i cela Srbija.

(Telegraf.rs)

Video: Dragić izašao na teren, pa poslao publici poruku kao Novak Đoković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA