Boris Beker se oglasio zbog teniskog skandala: Da li je ovde stao na stranu Novaka Đokovića ili nije?

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Čitav teniski svet ponovo je jutros "uzburkan" nakon svojevrsnog skandala u finalu Vinston-Sejlema. Američki teniser, Aleks Mihelsen snažno je jednom prilikom udario po loptici, koja je potom završila u publici i udarila jednog od navijača.

Naravno, Amerikanac se odmah pokajao zbog toga i pokazao da se izvinjava, a sve nas je podsetilo na situaciju sa Novakom Đokovićem na US openu od pre nekoliko godina.

Tada je baš ista sutkinja koja je bila prisutna i danas, Oreli Turt donela odluku da diskvalifikuje Novaka, ali je zato Aleksa odlučila da poštedi. Posle razgovora sa supervizorom i navijačem, meč je ipak nastavljen.

Mnoge poznate ličnosti iz sveta tenisa su se javile da prokomentarišu ovu situaciju, a među njima i nekadašnji trener Novaka Đokovića, Boris Beker.

Nije najjasnije da li je on ovom izjavom stao na stranu Đokovića ili nije, na vama je da procenite...

- Ne želim da igrači budu diskvalifikovani tokom meča, ali morate da napravite da pravila budu konzistentna za sve - naglasio je Beker uz snimak situacije sa meča.

(Telegraf.rs)

Video: Ekskluzivno! Dušan Vlahović za Telegraf o prvim utiscima posle pobede Đokovića na OI

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA