Ivaniševiću se slošilo pred polufinale US Opena: Pogledajte fotke tokom treninga sa Đokovićem

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Razlog je vrućina...

Teški vremenski uslovi koji trenutno vladaju u Njujorku, odnosno vrućina koja čeka Novaka Đokovića i Bena Šeltona u polufinalu, uticali su i na Noletovog trenera Gorana Ivaniševića!

Naime, hrvatski stručnjak je tokom treninga bio sparing partner Novaku i u jednom trenutku mu se slošilo - te nije mogao da nastavi.

Odmah je otišao u hladovinu kako bi povratio snagu, a dobra vest je da nije ništa ozbiljnije kada je u pitanju Ivaniševićevo zdravlje.

Hrvat je, inače, sparingovao najpre sa sinom, zatim i sa Đokovićem, da bi godine u međuvremenu učinile svoje i "naterale" Ivaniševića da se preseli u hladovinu i dođe do daha.

Goran Ivanišević Foto: Telegraf
Goran Ivanišević Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda dala još jedan gol

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vm

    8. septembar 2023 | 20:21

    Amerikanci se svete Novaku jer nije poklekao i vakcinisao se da bi ušao u SAD i igrao prošle godine. Zato ga stavljaju neprestano da igra u ovim najgorim dnevnim terminima. Alkaraza koji je u dvadesetim stalno nameštaju u večernji termin. Nole je do sad preživeo ovu prljavu igru ali nije mu lako.

  • Sasa

    8. septembar 2023 | 20:10

    Kako je onda Đokoviću...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA