Sve o meču Đoković - Zapata Miraljes u 2. kolu US Opena: Moć Španca jenjava na betonu, miriše srpski derbi?

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Još jedna priča spremna da se zatvori za srpskog asa

Očekuje nas meč drugog kola US Opena između Novaka Đokovića i Bernabea Zapate Miraljesa. Da se ova bitka odigrava na šljaci, možda bi se odnos snaga i nešto promenio, ali ovako će srpski as imati zadatak da samo "udari" štiklić u novu rundu takmičenja u Njujorku.

KADA NOVAK IGRA MEČ?

Novak i Španac će na teren Artur Eša izaći odmah nakon ženskog singla i duela Mire Andreeve i Koko Gof koje kreću u 18 časova po srpskom vremenu. Izlazak srpskog asa zavisi od meča pre njega, ali je jasno da neće krenuti pre 19.30 časova.

MEĐUSOBNI DUELI I NAREDNI PROTIVNIK

Njih dvojica se do sada nisu sastajala, a ko bude iz tog okršaja prošao dalje, igraće u trećem kolu protiv pobednika duela Lasla Đerea i Iga Gastona iz Francuske.

FORMA ĐOKOVIĆA I MILERA

Novak je posle finala Vimbldona došao u Sinsinati, savladao Karlosa Alkaraza u borbi za titulu i sa trofejom Mastersa doputovao u Njujork gde je u tri seta bio bolji od Aleksandra Milera na otvaranju.

Sa druge strane, Zapata Miraljes je u poslednjih mesec dana imao ispadanje u prvom kolu Hamburga od Andreja Rubljova, zatim ispadanje od Bena Šeltona u prvoj rundi Toronta, a onda je na startu US Opena savladao momka sa vajld kartom, Itana Kvina.

PRENOS MEČA

Meč Đokovića i Zapate Miraljesa možete gledati na kanalima Eurosporta.

VREMENSKA PROGNOZA

U momentima kada bi Novak trebalo da izađe na teren, predviđa se sunčano vreme sa malom oblačnošću uz 30 stepeni, a kako bi odmicao meč, moglo bi da dođe i do tri stepena više.

Vlažnost će biti preko 50 odsto.

(Telegraf.rs)

Video: Emotivni pomoćni trener Partizana se obratio Stanojeviću posle pobede nad Mladosti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    30. avgust 2023 | 09:30

    Sumnjiv raspored Đokovića, počeo meč izuzetno kasno oko 23h, završio oko 1h posle ponoći. A sad nakon toga meča stavili da igra među prvima, da ima najmanje vremena između mečeva...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA