Pogledajte kakva lepotica je bodrila Đokovića na startu US Opena

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Za sebe kaže da je barbika

Imao je Novak Đoković veliku podršku navijača u Njujorku, tokom prvog meča na US Openu protiv Aleksandra Milera!

Među onima koji su podržavali Srbina bila je i atraktivna blogerka Alisa koja je na svojim društvenim mrežama (čitaj: Instagram) podelila snimak sa tribina stadiona Artur Eš, te Novakov izlazak na teren.

Sudeći po fotografijama koje objavljuje, Alisa i te kako uživa u putovanjima širom sveta. Često je i u Evropi, u Milanu, a prilikom obajava na Instagramu za sebe da kaže da je barbika.

Kada su u pitanju navijači, vredi pomenuti da je jedna navijačica utrčala na teren posle meča kako bi stigla do Đokovića. Doduše, obezbeđenje je brzo reagovalo.

Sam Novak je imao reči hvale za sve koji su ostali do kraja meča.

- Počeli smo kasno, znali smo da ima ceremonija, znali smo da može da bude kasno. Doći ovde je uvek zadovoljstvo, hvala svima koji su ostali skoro je 1 uveče. Cenim to, znam da bi deca trebalo da spavaju, ali ostali mogu da ostanu. Ovo je nešto neverovatno.

(Telegraf.rs)

Video: Umalo tuča igrača Vojvodine i Novog Pazara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рака

    29. avgust 2023 | 08:01

    КоЛко ја з нам ох је ожењет

  • Seja

    29. avgust 2023 | 09:37

    Prototip kepoticr je da mi je neprijatno ... operisane , sa silikonima , nemju 55 kg , peglane kose , polu- obucene , nemaju obrazovanje ... itd . Spisak he podugacak i sve te lepotice su obmana ... jer ni same ne veruju u sebe vec u te korekcije koje ih hrabre ... steta sto se ne vidi ndcija unutrasnjost i znanje pa da znamo zaista ko je kakav ... za to nema plastike ni operacija .Svasta bismo videli.

  • DŽES

    5. septembar 2023 | 23:11

    Ove sve iste ko klonovi ja mislila Fricova devojka 🤣🤣🤣🤣 plastika je čudo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA