Kecmanović eliminisan na US Openu: Miomir dobio prvi set sa 6:1, pa ispao u grotlu Peruanaca

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Moglo je ovo da bude mnogo drugačije...

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da preskoči prvu prepreku na US Openu pošto je posle preokreta poražen od Huana Pabla Variljasa iz Perua - 1:6, 7:5, 7:5, 6:4.

Na jednom od sporednih terena, Miša je još jednom dokazao da nije u najboljoj formi u ovoj godini, a protivnika je poguralo mnoštvo zemljaka koji su svesrdno navijali za svog aduta.

Čini se da Kecmanović nije mogao da zamisli bolji početak meča, s obzirom na to da je bio u potpunosti dominantan u prvom setu. Nije dozvolio protivniku da diktira ritam, već je sjajnom igrom došao do tri brejka, i sa ubedljivih 6:1 osvojio set.

I baš kad je delovalo da će Miša lako do drugog kola, usledio je povratak Variljasa. Uspeo je Peruanac da se vrati u meč, i izjednači, osvojivši drugi set sa 7:5. Istim rezultatom došao je do kompletnog preokreta, i tako poveo sa 2:1 u setovima.

U četvrtom setu, Peruanac je bio taj koji se "pitao", a tome nažalost Kecmanović nije uspeo da parira, a Variljas je tako izborio plasman u drugo kolo.

U drugom kolu, Peruanac će igrati protiv Tejlora Frica, koji je sa 3:0 prethodno savladao Stiva Džonsona.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako se Novak priprema s Kecmanovićem za Rolan Garos: Trening najboljeg na svetu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA