Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan protiv Monaka traži evroligaški egal: Poznata kvota na crno-bele, šta mislite, da li su favoriti?

M. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 4
KK Partizan- KK Krka Foto: Mileta Mirčetić

Košarkaši Partizana u sredu od 20.45 časova igraju meč šestog kola Evrolige protiv ekipe Monaka u Areni, a ako je suditi po prognozama bukmejkera, biće tesno i vatreno.

Crno-beli su u prvih pet kola ostvarili dve pobede i tri poraza, pa bi trijumfom nad timom iz Kneževine došli do egala od 3-3.

To bi momentalno u isti saldo gurnulo i goste koji imaju 3-2.

Promenjivo igra Monako, pa je tako u poslednje tri evropske utakmice poražen sa -15 od Barselone, slavio sa +16 protiv Virtusa, a onda neočekivano pretrpeo neuspeh protiv Pariza na svom terenu.

Poslednji meč u domaćem šampionatu je slavlje protiv Nansija 98:77, pa je jasno da iz ovih uspona i padova može da profitra srpski predstavnik u Beogradu.

Da je bilo malo više sreće, Partizan bi bio na pozitivnom količniku pobeda i poraza, ali poslednji šut protiv Virtusa nije ušao, tako da je poraz na kraju zabeležen sa 70:69.

Nakon toga je tim Željka Obradovića demolirao Krku 96:63 i sa tim gorivom ulazi u ovaj meč gde je od strane kladionica ipak stavljen za malog favorita sa kvotom 1.81, dok je na protivnika dato 2.00 koeficijent.

Kada se pogleda poslednjih pet zvaničnih međusobnih duela Monako je uspeo samo jednom da slavi, i to u poslednjem koji se dogodio na kraju januara kada je bilo 85:70 za Kneževe.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PG.

    28. oktobar 2024 | 13:13

    Ocajno se drzite, dje su vam planovi se legijom stranaca prije pocetka eurolige i to smo dok ne naletite na nasu Srpsku zvezdu , bice odma 9 : 0 !

  • E

    28. oktobar 2024 | 13:11

    Ako ovi što pričaju svake godine da će igrati F4,treba da profitiraju od uspona i padova Monaka,onda šta reći.

  • profesor

    28. oktobar 2024 | 13:41

    Odrace vas knezevi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA