Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda ide u Litvaniju, Žalgiris ne želi scenario od pre pet godina: Evo kolika je kvota da crveno-beli slave!

M. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 0

Košarkaši Crvene zvezde u sredu od 19 časova igraju meč šestog kola Evrolige protiv Žalgirisa, a meč u Litvaniji može biti sve, samo ne lak.

Nakon uvodnih 3:0 i euforije među crveno-belima, desio se jedan nesrećan poraz nakon produžetaka od Barselone, a zatim i jedan realan pad protiv Reala u Madridu.

Povreda Bolomboja je dosta zabrinula stručni štab šampiona, pogotovo imajući u vidu da se centar profilisao kao udarna igla ekipe. Sada, moraće se bez njega u narednim mečevima.

Sa druge strane, Žalgiris još nije poražen na svom terenu, deli prvu poziciju sa Barseom na tabeli elitnog evropskog takmičenja sa 4-1 i po mišljenju kladionica će biti favorit u meču sa timom sa Malog Kalemegdana.

Bukmejkeri su dali 2.50 kvotu na Zvezdu, dok je na pobedu Litvanaca sada 1.52.

Tas na vagi je ovde završio i zbog činjenice da srpski kolektiv pet godina nije slavio u Kaunasu, pa se domaćin nada da neće proći kao te 2019. godine kada je u tesnoj završnici gost rešio priču u svoju korist sa 61:59.

Poslednji odigrani susret dogodio se u februaru ove godine kada je u Beogradu pobedio Žalgiris sa 93:91, a kada se pogodio svi rezultati ove dve ekipe, vrlo lako bi i sada moglo da se igra na jednu loptu.

Što se tiče domaće scene, poslednji meč je Zvezda rešila u svoju korist na gostovanju Zadru 84:77, dok je u Žalgiris u litvanskom prvenstvu teško poražen od BC Volvsa sa 100:82, pa možda to uzdrma samopouzdanje baltičkog velikana.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA