≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Olga u napadu na finale turnira u Kini: Danilović prepodne protiv Čehinje, a kvota na njenu pobedu je visoka!

M. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 0
Olga Danilović Foto: Tanjug/AP/Jean-Francois Badias

Olga Danilović sutra od 10.35 časova igra polufinalni meč VTA turnira u Guangdžou protiv prvog nosioca, Katerine Sinjakove, a iz ovog duela bi srpska teniserka mogla da izvuče višestruku korist.

Odavno Olga nije igrala ovako dobro, na dva koraka je od druge VTA titule u karijeri, a još jedna pobeda bi je prvi put u karijeri uvela u 70 najboljih igračica planete.

Čitava priča će dobiti lep nastavak samo ako trijumfuje protiv Sinjakove, a Danilovićeva je u jednom momentu od strane svetskih kladionica bila postavljena i za prvog favorita, sve dok Čehinja nije obavila svoj zadatak u četvrtfinalu i preuzela tu ulogu.

U ovom momentu, kvota na pobedu Srpkinje 2.29, dok je na protivnicu postavljen niži koeficijent u vidu 1.55.

Odmah nakon ovog okršaja, odigraće se drugo polufinale Bronzeti - Dolhajd, a ukoliko bi Olga uzela i drugu VTA titulu u karijeri, došla bi pred sama vrata Top 50.

Knjiga LEGENDA o Novaku Đokoviću je od 3. septembra zvanično u prodaji na kioscima Samo sekund i Moj Kiosk, a radi se o prvoj knjizi o najvećem svih vremena koja je napisana od jednog strane jednog Srbina.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA