≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

ChatGPT prognozirao tačan rezultat meča Partizana i Krke: Naveo je nešto što se nije odavno dogodilo

M. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 0
KK Partizan - KK Virtus Foto: Mileta Mirčetić

Košarkaši Partizana u subotu od 19 časova igraju meč šestog kola ABA lige protiv Krke, a upitali smo ChatGPT, ko misli da će biti bolji u ovom duelu i sa kolikom razlikom predviđa da će taj neko slaviti.

Kladionice su već dale kvote na ovaj susret, a veštačka intelifencija, kao i bukmejkeri, smatra da su crno-beli favoriti u ovom susretu.

- Oba tima imaju svoje prednosti. Partizan ima jak sastav i domaću prednost, dok Krka može iznenaditi. Sve zavisi od forme i taktike na dan utakmice - napisao je ChatGPT, a onda kada je morao da precizira, otišao je dalje:

- Ako moram da dam neki okvirni rezultat, možda bi moglo biti nešto poput 80:75 za Partizan, s obzirom na njiovu snagu i domaći teren - zaključio je.

Interesantno je da beogradski rival nije od Krke izgubio na svom terenu već devet godina, a u toj vremenskoj sekvenci nikada nije slavio sa manjom razlikom od +14. Neretko se događao totalni potop ekipe iz Novog Mesta.

Tim Željka Obradovića još uvek nema poraz u dosadašnjem delu sezone u regionalnom takmičenju i zauzima prvu poziciju.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA