Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan vida rane od Virtusa: Crno-beli dočekuju Krku, ovo je kvota da i posle šest kola ostaju neporaženi

M. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 2
KK Partizan - KK Virtus Foto: Mileta Mirčetić

Košarkaši Partizana u subotu od 19 časova igraju meč šestog kola ABA lige protiv ekipe Krke u Beogradu i izabranicima Željka Obradovića bi ovaj meč mogao dobro da dođe za podizanje morala nakon nesrećnog poraza od Virtusa u Evroligi.

Imali su crno-beli šut za pobedu, dopustili su timu iz Bolonje da odnese trijumf sa minimalnom razlikom,  ali je sada potrebna koncentracija da se rešavaju zadaci u regionalnom takmičenju.

Kako kladionice tvrde, postoji zaista neznatni procenat šansi da bi Slovenci mogli takođe da dobiju skalp beogradskog predstavnika, jer je na domaćina skoro nevidljivih 1.04, dok je na uspeh Krke 11 koeficijent.

Hendikep poena se trenutno nalazi na 21,5 i očekuje se da srpski kolektiv ostane neporažen i posle šeste runde takmičenja, kao i da zadrži vodeću poziciju na tabeli.

Za Partizan je već pomenuto da je u poslednjem odigranom susretu poražen od Virtusa sa 70:69 u Areni, dok je ekipa iz Novog Mesta u seriji od pet pobeda na dva fronta.

Ipak, Krka u Beogradu protiv crno-belih nije slavila još od 2015. godine, a od tog momenta nijeda meč u međusobnom okršaju nije izgubila sa manje od 14 razlike.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • РВ

    25. oktobar 2024 | 12:05

    Da li su oni uopšte svesni šta su sve izgubili s ovim porazom?

  • jane

    25. oktobar 2024 | 10:01

    Idemo partizani i kamerunci u nove radne pobede.Zivela KPJ

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA