Vreme čitanja: oko 1 min.

Izašle kvote za MVP titulu NBA lige: Samo jedan košarkaš je veći favorit od Nikole Jokića, a nije Embid!

M. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 0
Nikola Jokić Foto: Tanjug / AP

NBA liga je počela i mnogi košarkaški umovi su odmah razmislili o potencijalnom najkorsnijem igraču u regularnom delu sezone. Titula MVP-a je krajnje poštovana, ali ovog puta Nikola Jokić, as srpske reprezentacije i Denver Nagetsa, nije prvi favorit da je ponovo smesti u svoje vitrine.

Jokić je u poslednje četiri godine čak tri puta bio MVP lige, ali sada je, po mišljenju svetskih kladionica, drugi kandidat za to priznanje.

Naime, na Nikolu je kvota 5.75, dok je najmanji koeficijent na Luku Dončića, zvezdu Dalas Maveriksa (kvotaa 4.5).

U uskom krugu favorita nalaze se još Šai Gildžus Aleksander sa kvotom 6.00, kao i Janis Antenokumbo sa kvotom 7.5, a ispod dvocifrenog koeficijenta se nalazi još i Džejson Tejtum sa kvotom 9.00.

Interesantno je da je Džoel Embid, centar Filadelfije i jedini čovek koji je na papiru prekinuo MVP dominaciju Jokića u poslednje četiri godine, po nekim kladionicama među prvih pet favorita, a po nekim prognozama i izvan prvih 20.

Kada odmakne desetak mečeva u sezoni najbolje košarke sezone, verovatno ćemo dobiti prve uzorke i promene na ovoj bukmejkerskoj prognozi.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA