Vreme čitanja: oko 1 min.

Olga Danilović na tri koraka od osvajanja VTA turnira posle šest godina: Ovo je kvota da uzima titulu u Kini!

M. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 0
Olga Danilović Foto: Tanjug/AP

Polako se čisti žreb na turniru u Guangdžouu, a Olga Danilović je jedna od retkih koja je ostala. Srpska teniserka je obezbedila četvrtfinale i pored ranga karijere cilja da se posle dugo vremena okiti VTA titulom.

Olga je u prvom kolu izbacila Eriku Andrejevu sa laganih 2:0, a onda je istim rezultatom očitala lekciju Dajan Pari. Ono što je interesantno jeste da je izgubila ukupno devet gemova u ova dva susreta.

Zato su je i svetski bukmejkeri shvatili veoma ozbiljno, te su na njeno osvojanje trofeja stavili kvotu 6, te je sa tom cifrom rangirana kao treći favorit.

Ispred nje se nalaze samo Katerina Sinjakova (kvota 4.5), prvi nosilac i devojka koja bi joj projektovano došla za protivnicu u polufinalu takmičenja, kao i Mari Buzkova (kvota 5.5), eventualni rival u samom finalu.

Za sada, ide dobro Olgi, imala je i dan pauze, pa odmorna čeka u četvrtfinalu bolju iz duela Jue Juan i Manančaja Savangkaev.

Juan je u ovom duelu ima prednost kao 44. teniserka sveta, pa bi u slučaju pobede bila, makar što se rang liste tiče, u prednost u odnosu na Danilovićevu. No, čini se, na ovom turniru se ta razlika u rankingu neće videti.

Okršaj Srpkinje i pobednice ovog sudara može se očekivati sutra u ranim jutarnjim časovima.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Karlik Džons šepajući napustio halu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA