Vreme čitanja: oko 1 min.

ChatGPT prognozirao tačan rezultat meča Partizana i Virtusa: Veštačka inteligencija smatra da crno-beli...

M. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 0
Košarka Evroliga KK Partizan KK Bajern Foto: Mileta Mirčetić

Košarkaši Partizana sutra od 20.30 časova igraju meč pete runde Evrolige protiv Virtusa u Beogradu, a pitali smo ChatGPT za procenu i prognozu narednog meča crno-belih koji su, po mišljenju kladionica, veliki favoriti.

ChatGPT je siguran da bi meč u Areni trebalo da ide u smeru trijumfa beogradskog tima.

- Partizan se, generalno, smatra favoritom. Partizan je odlično otvorio sezonu, zabeležio je neke bitne pobede i pokazao dobru igru, dok se Virtus muči sa formom. Tim iz Bolonje je izgubio četiri od poslednjih pet mečeva. Uz sve to, Partizan igra na svom terenu, što mu daje dodatnu prednost - napisala je veštačka inteligenija.

Procenio je da je 77 odsto šansi da će ekipa Željka Obradovića da dođe do trijumfa, a onda je i dao sud o mogućem tačnom rezultatu.

- Predviđanje rezultata za meč Partizan protiv Virtusa Bologna varira, ali s obzirom na trenutnu formu oba tima, mnogi prognoziraju da će Partizan pobediti sa razlikom od oko 5-10 poena. Prosečan rezultat bi mogao biti u rasponu od 85-75 za Partizan​ - zaključio je ChatGPT:

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Uvodno izlaganje Rasima Ljajića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA