Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan pravi evropsku feštu u Areni: Crno-beli dočekuju Virtus, ovo je kvota da lome Italijane!

M. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 2
KK Partizan - KK Zadar Foto: Dragana Stjepanović / ABA liga

Košarkaši Partizana u sredu od 20.30 časova igraju meč petog kola Evrolige protiv Virtusa u Areni i nema sumnje da će podrška biti na nivou kako bi crno-beli povezali i petu pobedu na svim frontovima.

Iako je tim Željka Obradovića krenuo sa dva poraza, usledila je pobeda protiv Bajerna, a onda i protiv Makabija, tako da domaći navijači sada očekuju i totalni preokret na pozitivan saldo u evropskoj eliti.

Trenutak je takav da se zaista može i očekivati trijumf, jer je Virtus izgubio sva četiri duela na startu Evrolige, poslednji su na tabeli, a u poslednjem susretu su žestoko potučeni u Monaku rezultatom 101:85.

Sa druge strane, beogradski predstavnik je u poslednjem sudaru pred ovaj savladao Zadar na gostovanju sa 75:71, forma je sve bolja i kladionice su se jasno stavile u jednu stranu.

Kvota na Partizan je 1.35, dok je na protivnika 3.70. Ako se doda i pobeda posle produžetaka, onda su crno-beli na 1.28, dok su Italijani na 3.50 koeficijentu.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Šou Željka Obradović na tajmautu: "Igrate vašu privatnu utakmicu, dodajte bre tu loptu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ne zaboravite

    21. oktobar 2024 | 18:48

    Da je to prva utakmica Evrolige koju Amerikanci prenose direktno na nekoj od svojih televizija.

  • Луцијано

    21. oktobar 2024 | 18:30

    Kakva god aba liga bila u njoj se najbolja odbrana igra cvrsta jaka snazna prljava jugoslovenska skola dok u evropi se igra opusteno mekani i na kos vise

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA