Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda u Ligi šampiona traži iznenađenje: Monako je favorit, ali ova kvota na crveno-bele će mnoge privući!

M. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 0
FK Crvena zvezda - FK Radnički Foto: MN Press/Nebojsa Parausic

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 18.45 časova igraju meč trećeg kola Lige šampiona protiv Monaka, a ovo gostovanje bi moglo dosta toga da odredi crveno-belima u smislu ambicije i želja u Evropi.

Zvezda je poražena u prva dva kola, prvo od Benfike na Marakani sa 2:1, a onda i na gostovanju Interu sa 4:0, ali sve je još uvek otvoreno i šanse za plasman u plej-of je i dalje i te kako moguć.

Ako bi negde trebalo da se pokaže odlučnost, onda je to u Kneževini gde domaća ekipa ima već četiri boda iz dva duela - pobedu protiv Barselone od 2:1 i remi sa Dinamom iz Zagreba 2:2.

U skladu sa evropskim rezultatima i rezultatima na domaćem terenu, Monako je sa 1.4 kvotom veliki favorit u ovom susretu, dok su svetski bukmejkeri udelili čak 8.00 kvotu na Zvezdu. Remi donosi 5.30 koeficijent.

Ono što je isto velika prednost domaćeg kolektiva jeste da ove sezone nije poražen u zvaničnim mečevima niti na jednom frontu.

Srpski šampion, sa druge strane, nema poraz u domaćim takmičenjima, ali u Evropi nije još uvek uspeo da uzme bod iz dva kola.

U oba međusobna duela koja su odigrana 2022. godine slavio je Monako, na svom terenu sa 4:1, a u Beogradu sa 1:0.

Statistika ništa ne mora da znači, pa ćemo da vidimo da li crveno-beli imaju nekog džokera u rukavu da plasiraju na ovom gostovanju.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Milošević: Novi Pazar jedno od najtežih gostovanja u Superligi Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA