Vreme čitanja: oko 1 min.

Mladost od danas prvi pratilac Zvezde? Ovo je kvota da tim iz Lučana pobedi i postane najveći hit u Srbiji!

M. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 0
FK Mladost Lučani Foto: MN Press/dk

Fudbaleri Mladosti iz Lučana od 17 časova igraju protiv IMT-a i pobedom bi mogli da dođu čak do druge pozicije Superlige Srbije!

Nema sumnje da se radi radi o pravom hitu srpskog prvenstva, ali se remijem OFK Beograda otvorila prilika da zauzmu vicešampionsku poziciju odmah iz Crvene zvezde. Naravno, ako slave.

A, situacija je takva da je trijumf prilično izvesna stvar, jer je IMT u veoma lošoj seriji od pet poraza, dok domaćin ima samo tri u celom dosadašnjem trajanju šampionata.

Zanimljivo je da su srpske kladionice ipak ostavile prostora gostima, pokazale im respekt, te na je na pobedu Mladosti kvota 2.05, iako su mnogi očekivali da bude mnogo manja.

Nerešeno donosi 3.45 koeficijent, dok je situacija u kojoj momci sa Novog Beograda donose sva tri boda vredna kvote 3.60.

Ekipa iz Lučana je u poslednjem kolu slavila protiv Železničara sa 2:1, dok je IMT poražen od Zvezde sa 3:1. Ipak, poslednji međusobni duel je doneo slavlje Beograđanima sa 2:1, a taj okršaj se odigrao još u aprilu ove godine kada je ovaj protivnik pokazivao skroz drugačije lice.

Videćemo sada koji bi ishod mogao da bude, a mogli bismo da od ponedeljka vidimo Mladost na samo -6 od Zvezde i na drugom mestu, doduše, uz meč više.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Najbolji momenti meča Jedinstvo- Vojvodina: Ubljani uzeli bod Lalama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA