Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo šta kaže Srbija da će se desiti na meču Zvezde i Barselone: Velika većina se opredelila za...

M. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 3
KK Crvena zvezda - KK Baskonija Foto: Mileta Mirčetić

Košarkaši Crvene zvezde u petak od 20 časova igraju meč četvrtog kola Evrolige protiv Barselone u Areni, a Telegrafova anketa pokazuje da javno mnjenje Srbije smatra da crveno-beli i te kako mogu da povežu i četvrti trijumf od samog starta elitnog takmičenja.

Nešto više od 600 ljudi učestvovalo je ne onlajn anketi i najveći postotak njih, 33 odsto, smatra da će tim sa Malog Kalemegdana da savlada Barsu sa razlikom od šest do 10 poena.

Nakon toga, 29 odsto učesnika smatra da će beogradski tim da porazi Katalonce u tesnoj završnici do pet razlike, dok je gotovo 11 odsto njih reklo da će Zvezda biti ubedljiva sa 11 i više razlike.

Ovo znači da je ukupno preko 72 odsto ispitanika reklo da će Zvezda da pobedi u ovom duelu, dok su ravnomerno podeljeni procenti u slučaju poraza - 8.51 odsto da gubi do pet razlike, 8.51 odsto da gubi od šest do 10 poena razlike, te 9,33 da će da izgubi preko 11 poena razlike.

Kvote za ovaj susret su već izašle, a možete ih pogledati ovde.

Mišljenja svetski bukmejkera i vesti vezane za kvote i koeficijente možete pratiti na našem Tipu, stranici koja uvek zna.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA