Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo šta Srbija kaže da će se dogoditi na meču Partizana i Makabija: Da li vas ovo iznenađuje?

M. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 1
Košarka Evroliga KK Partizan KK Bajern Foto: Mileta Mirčetić

Kod predikcija i analize, uvek je bitno šta ima većina da kaže, a upravo se ta većina kroz Telegrafovu anketu oglasila i velikom većinom izabrala da će Partizan u četvrtom kolu Evrolige savladati Makabi iz Tel Aviva (danas, 20.05 časova).

Na skoro 800 glasova, nešto preko 36 odsto smatra da će crno-beli da savladaju Izraelce sa razlikom između šest i 10 poena, dok još 24 odsto smatra da će razlika na kraju biti do pet poena.

Kada se ovi procenti ujedine sa 12.71 posto onih koji smatraju da će tim Željka Obradovića da slavi sa 11 i više razlike, dobijemo da čak 72 odsto ispitanika predviđan pobedu srpske ekipe.

Sa druge strane, skoro 15 odsto Srbije smatra da će slaviti Makabi razlikom do pet poena, još osam odsto njih smatra da će pobediti u razmaku od šest do 10 poena, dok je najmanje glasova dobila opcija da Partizan gubi sa 11 i više razlike.

Ukoliko bi se slušalo javno mnjenje, došlo bi se do zaključka da ćemo na ovom meču najverovatnije videti slavlje beogradskog predstavnika do 10 razlike.

Kvote za ovaj meč možete pogledati ovde.

Takođe, mišljenja svetski bukmejkera i vesti vezane za kvote i koeficijente možete pratiti na našem Tipu, stranici koja uvek zna.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    17. oktobar 2024 | 15:34

    Аман глодари, не палите се више!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA