≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Može li Partizan da poveže i drugu pobedu u Evroligi: Evo kolika je kvota da crno-beli slave protiv Makabija

M. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 0
Košarka Evroliga KK Partizan KK Bajern Foto: Mileta Mirčetić

Košarkaši Partizana uspeli su u trećem kolu Evrolige, pred svojom publikom, da upišu prvu pobedu u elitnom takmičenju ove godine, a taj trijumf protiv Bajerna želeli bi sutra od 20.05 da nadomeste još jednim protiv Makabija.

Na papiru gosti, crno-beli će odigrati meč u hali Aleksandar Nikolić protiv Makabija koji je u pozitivnom skoru od 2:1 u prva tri meča i uspeo je sa 93:91 da savlada Efes u poslednjem odigranom duelu.

Sa druge strane, izabranici Željka Obradovića su sa 86:78 porazili Bajern pred punom Arenom i tako napravili feštu pred svojim navijačima. U seriji su od dve pobede, jer su i u ABA ligi bili uspešni sakupivši pobedu u Podgorici protiv Studentskog centra sa ubedljivih 80:60.

Partizan je u poslednjem međusobnom duelu savladao Makabi sredinom januara ove godine sa 88:79, ali su rosteri u mnogome promenjeni i sada će se snage ponovo odmeriti.

Ako je suditi po kladionicama, beogradski predstavnik je blagi favorit u ovom susretu sa kvotom 1.8, dok je na trijumf Makabija dat 2.25 koeficijent.

Ukoliko bi se brojali i produžeci, onda bi na srpski kolektiv bilo 1.71, dok bi na uslovno domaćina bila 2.14 kvota.

Mišljenja svetski bukmejkera i vesti vezane za kvote i koeficijente možete pratiti na našem Tipu, stranici koja uvek zna.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: "Ne bi bilo normalno...": Željko Obradović zablistao posle prve pobede Partizana u Evroligi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA