Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan čeka Bajern u Beogradu: Stručnjaci odredili šanse crno-belih, a ovo je kvota da Nemci padaju u Areni

M. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 0
Košarka Evroliga KK Real Madrid KK Partizan Foto: Profimedia/imago sportfotodienst/Cordon Press/900

Košarkaši Partizana u trećem kolu Evrolige igraju protiv Bajerna u Beogradu i po svemu sudeći, biće favoriti u okršaju koji bi mogao da im donese prvu ovosezonsku pobedu na evropskoj sceni.

Crno-beli su u prve dve runde poraženi od Baskonije 88:82 i Real Madrida 93:86, oba puta na gostovanju i u oba meča su bili prilično konkurentni. Sada će imati priliku pred svojom publikom da naprave dobar rezultat.

U poslednjem odigranom meču, izabranici Željka Obradovića su slavili protiv Studentskog centra u Podgorici sa 80:60, tako da spremni dočekuju novi izazov.

Sa druge strane, Bavarci su slomili upravo Real u Minhenu sa 97:89 i najavili dobru sezonu, ali ih je odmah prizemljio Panatinaikos u Atini sa +15 (94:79).

Ovo otrežnjenje u Grčkoj je u stvari i jedini poraz Nemaca u poslednja četiri meča, jer su juče u nemačkom Kupu savladali Bon sa 91:85.

Tako se na Partizan može naći kvota od 1.35, dok je na pobedu gostiju 3.70. Ukoliko bi se uključili i produžeci, crno-beli bi došli do koeficijenta 1.28, a nešto bi se umanjilo i na trijumf Bajerna (3.5).

Beogradskoj ekipi nedostaje Ajzea Majk, dok je na drugoj strani odsutan Nils Gifaj.

Ostala pomerenja kvota i procene svetskih bukmejkera možete čitati na Tipu.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA