Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda gostuje Feneru u Turskoj: Ovakvu kvotu na crveno-bele niko nije očekivao posle dve pobede u Evroligi

M. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 2
KK Crvena zvezda - KK Igokea Foto: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanovic

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 19.45 časova gostuju Fenerbahčeu u sklopu treće runde Evrolige, pa će crveno-beli pokušati da ostanu neporaženi i posle tri utakmice u elitnom evropskom takmičenju.

Zvezda je u prva dva kola vezala trijumfe protiv Pariza i Baskonije, savladala je Igokeu sa 91:68 u regionalnom takmičenju, te se očekuje i dobar otpor u Turskoj nekadašnjem šampionu Evrope.

Bez poraza u prve dva kola je i Fener koji je savladao prvo Olimpijakos, a onda i Efes, te tako jasno stavio doznanja da će se boriti za trofej ove godine.

Ipak, u poslednjem kolu turskog šampionata, umalo je naredni domaćin srpskog šampiona doživeo šok pošto je otišao u produžetke sa Jalovasporom (83:83), ali je na kraju ipak slavio sa 97:90.

I pored dobrih igara na evropskoj sceni, Zvezdina pobeda u Turskoj ovenčana je sa 4.10 kvotom, dok je na Fenerbahče koeficijent 1.3. Ukoliko bi se gledali i produžeci, onda bi se na crveno-bele smanjila na 3.85, dok bi na domaći kolektiv došlo do 1.23.

U odnosu na prethodni dan, kvota na srpskog predstavnika je u porastu, dok se na protivnika smanjuje, ali videćemo ko će doći do trijumfa i ostati neporažen posle tri kola Evrolige.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hogar

    14. oktobar 2024 | 12:45

    Limenke iz Železnika pomislile da su neki veliki tim. Evroliga ih uvek postavi na mesto.

  • Срки

    14. oktobar 2024 | 12:29

    Квота је и више него реална.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA