Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbija ide u Španiju na đavolski ispit: Ovo je kvota da Orlovi prave iznenađenje protiv šampiona Evrope!

M. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 0
Trening fudbalera Srbije u Podgorici Foto: MN Prress

Fudbalska reprezentacija Srbije sutra od 20.45 časova gostuje selekciji Španije u sklopu četvrtog kola grupe 4 elitne divizije Lige nacija, a Orlovi će imati neverovatno težak zadatak da makar ponove dobar rezultat iz prvog duela sa Furijom.

Srpska selekcija je savladala Švajcarsku sa 2:0 i sada sa četiri boda stoji na trećoj poziciji grupe iza Danske koja ima šest i narednog protivnika koji ima sedam bodova.

Španci su, nakon uvodnog remija upravo sa izabranicima Dragana Stojkovića Piksija (0:0), ostvarili dva trijumfa protiv Švajcaraca i Danaca i sada gledaju da što pre obezbede svoje mesto u četvrtfinalu Lige nacija.

Tako će domaćin u Kordobi biti favorit sa kvotom 1.37, koliku su do ovog momenta odredili svetski bukmejkeri, dok se Srbija nalazi čak na koeficijentu 10, što negde i ne iznenađuje imajući u vidu da se ide na noge šampionu Evrope.

Potencijalni novi remi je na kvoti 5.10.

U istoj grupi će se u isto vreme sastati i Švajcarska i Danska - tu su Skandinavci u autsajderskoj poziciji sa 3.35 kvotom, na domaću ekipu je 2.35, a na remi je isto koliko i na trijumf gostiju (3.35).

Za sve ostale bitne vesti u vezi kvota i predviđanja svetskih analitičara možete čitati na Tipu.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA