≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prijateljska bitka za ozbiljnu nagradu: Vaterpolisti Srbije protiv Grčke, ovo je kvota da idu u polufinale OI!

M. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

BIće teško, ali je ulog veliki

  • 1
Vaterpolo reprezentacija Srbije Foto: AP Photo/Luca Bruno

Vaterpolisti Srbije danas od 15.35 časova igraju meč četvrtfinala Olimpijskih igara protiv selekije Grčke, pa će morati da dobro zaplivaju za borbu za medalje.

Grci skoro osam godina nisu mogli da pobede Delfine, ali su od 2023. godine u seriji od četiri trijumfa protiv našeg kolektiva, pa je jasno da su smenu generacije uspeli da iskoriste u pravi način.

Sa druge strane, čini se da bi Srbija polako mogla da krene u novi oblik, iako je na olimpijskom turniru pretrpela tri poraza.

Doduše, dva su bila od Mađarske i Španije posle velike borbe, ali brine samo onaj od Australije, i to veoma ubedljiv.

Ono što može da raduje jeste sjajna igra protiv Francuske i trijumf od 15:8 u grupnoj fazi, no ni to srpskoj selekciji nije moglo da donese favoritsku poziciju protiv Grčke.

Svetske kladionice su na izabranike Uroša Stevanovića stavile kvotu čak 4.00, dok je na protivnika tek 1.55, a remi donosi 6.75 koeficijent.

Ukoliko verujete da srpska četa neće izgubiti i da će produžiti ovu priču, onda je tu kvota 2.5, dok je ista na Grčku 1.26.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA