≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đoković i Alkaraz u epskom finalu Olimpijskih igara: Ovakvu kvotu na Novaka nikada niste videli!

M. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ko će slaviti?

  • 3
Pariz Olimpijske igre 2024 Novak Đoković, Karlos Alkaraz Foto: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Novak Đoković i Karlos Alkaraz odigraće u nedelju od 13.20 časova meč za zlato na Olimpijskim igrama, a svetske kladionice odavno nisu stavile veću kvotu na najboljeg svih vremena.

Novak je, u skladu s renomeom, većinom puta bio u ulozi ogromnog favorita, a sada je, ako se pitaju kladioničarski eksperti, u nešto većoj autsajderskoj poziciji.

Sa druge strane, Alkaraz je slavio lako u finalu Vimbldona, odbranio titulu na tom turniru u reprizi ovog okršaja, a sada će na šljaci morati da savlada Đokovića ukoliko misli do zlata.

Ako je verovati ekspertima, Nole je sa 2.9 odličan pokušaj za ljubitelje sportske kladionice, dok je na Karlitosa 1.45.

U borbi za treće mesto koje se odigrava od 17 časova, Lorenco Museti je favorit sa 1.65, dok je Feliks Ože Aliasim na koeficijentu 2.3.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Navijači Vojvodine moćnom porukom pozdravili svoje pulene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ranko

    3. avgust 2024 | 17:14

    Nolo je Alcarazu dao da uzme Wimbledon,a Spanac njemu daje OI.

  • Gera

    3. avgust 2024 | 16:31

    Protiv spanca samo jedan lek postoji da ga pobedis ,kao kad je igro u french open i on dobio Grc kad je ga tero levo desno levo desno ,i nesmes kod njega da napravis gresku da ides na brze pojene sto vise je lopta u igri sto vise ima nole prdnost na pocetku to mozda nece da se odma pokaze ali spanac ima jednu slabo tacku ako mu dosadno igra da nemoze da napravi brzi pojen njemu je brzo dosadno i posle pravi puno greske i jos nesto je vazno kod njega nesmes da ides na mrezu nego samo duge lopte levo desno i njemu ce brzo biti dosadno i pokusavace nesto spektakularno da onda napravi,posto spanac voli brze pojene samo tako nole moze da pobedi ,ako ides kod njega na brze pojene onda gubis moras tako reci kod njega da igras dosadan Tennis duge lopte da puno trci to njemu nelezi toliko posle nekog vremena !!! i sa srecom Jokeru i nemoj da ides na mrezu i plus sta je jos bitno Joker mora da veruje u sebe i da veruje u pobedu onda ce da pobedi !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA