Vreme čitanja: oko 1 min.

Može li Novak Đoković do zlata na OI? Ovo je kvota na njegov uspeh, a eksperti tvrde da je treći favorit!

M. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako stvari stoje, Španac i Italijan su tu...

  • 5
Novak Đoković Rolan Garos 2024 Foto: Tanjug/AP

Jedino odličje kojeg se Novak Đoković nije dočepao u karijere jeste zato na Olimpijskim igrama. Čini se da mu je to glavna preokupacija u ovoj godini jer jer već daleko po broju Grend slem titula. Ipak, kladionice ne smatraju da je glavni favorit da stane na najviši podijum u Parizu!

Posle osvojenih Rolan Garosa i Vimbldona, Karlos Alkaraz je ubedljivo največi pretendent na zlatnu medalju u singlu i svetski eksperti ga sa 2.9 kvotom kotiraju u poretku.

Novak nije ni na drugom mestu, jer je tu smešten Janik Siner, šampion Australijan Open, ali on je sa 3.65 ipak po kladionicama u mnogome sa manjim šansama od Španca.

Onda sledi najboljih teniser svih vremena sa 4.00 koeficijentom, pa bi oni koji veruju mogli i lep novac da zarade ukoliko budu igrali na srpskog asa.

Ono što je zanimljivo, Rafael Nadal je sa 9.60 prisutan, iako se čini da njegova trenutna forma nije ni blizu Top 5 igračima i da bi mogao da naiđe ponovo na minu već na startu takmičenja kao što je to bio slučaj na Rolan Garosu protiv Aleksandra Zvereva.

Olimpijske igre se igraju na šljaci, pa je zbog toga i Rafa prisutan u čitavoj konverzaciji. Ipak, Alkaraz je dominantan u ovom delu sezone, a to je pokazao i u finalu Vimbldona kada je savladao Đokovića sa 3:0.

Vraćamo se na narandžastu podlogu, priča se ponovo menja, ali su i ulozi sada povećani.

Može se još dodati da postoje kvote i za Stefanosa Cicipasa koji je na 21 i Danila Medvedeva, ali na njega je koefijent već 26 u znanju da se popularni Meda ne snalazi baš najbolje na šljaci.

Ostale kretnje kvota i reakcije kladionica možete pratiti ovde, na našem Tipu.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA